درباره نشریه

فصلنامه قرآن، فرهنگ و تمدن، نشریه ای  با دسترسی باز (به متن مقالات) است  که توسط دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم (دانشکده علوم قرآنی اصفهان) با همکاری انجمن علمی اعجاز قرآن ایران  از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده است. در این فصلنامه مقالات پژوهشی ، ترویجی و مروری در حوزه موضوعی قرآن، فرهنگ و تمدن پذیرفته می شود (موضوعات مورد پذیرش را ببینید) . بررسی و انتشار مقاله در این نشریه مستلزم پرداخت هزینه است و همه مقالات ارسالی باید با نرم افزار مشابهت یاب سمیم نور بررسی شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شده و پس از آن به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند.

فصلنامه قرآن، فرهنگ و تمدن ، با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در نشر (COPE) می­باشد و از آیین ­نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می­نماید. این نشریه تحت مجوز (CC- By 4.0) منتشر می­شود و افراد فقط در صورت استناد به مقاله اصلی منتشر شده در این نشریه می­توانند مطالب آن را مورد استفاده قرار دهند.

فصلنامه قرآن، فرهنگ و تمدن ، در ارزیابی سال 1401 وزارت علوم تحقیقات و فناوری موفق به اخذ رتبه "ب" گردید و همچنین دارای رتبه علمی ISC از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام می باشد.

اطلاعات نشریه

وبگاه نشریه: https://qcc.quran.ac.ir/

ایمیل نشریه: qcc@quran.ac.ir

ایمیل سردبیر: m.chelongarltr.ui.ac.ir

ایمیل مدیر داخلی:  esnaashar@gmail.com

صاحب امتیاز و ناشر:  دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم (دانشکده علوم قرآنی اصفهان )

مدیر مسئول: سید احمد سجادی جزی

سردبیر: محمدعلی چلونگر

ویژگی­های نشریه

آغاز انتشار:  آذرماه 1399

زبان نشریه: فارسی همراه با چکیده انگلیسی

نوبت انتشار: فصلنامه

نوع داوری: دوسو ناشناس

ارسال و داوری: آنلاین (سامانه نشریه)

دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز

مشابهت یابی: سمیم نور

قالب تمام متن مقالات: PDF و XML

هزینه پردازش: دارد (مشاهده کنید)

برای مشاهده امتیاز مجله کلیک کنید.

زمانبندی انتشار

نشریه قرآن، فرهنگ و تمدن یک نشریه سه ماهه (فصلنامه) است که هر سال چهار شماره منتشر می کند. تمامی مقالات منتشر شده از ابتدا تاکنون در وب سایت اختصاصی فصلنامه به نشانی (https://qcc.quran.ac.ir) در دسترس خواهد بود.

سیاست های مالی

هزینه های پردازش مقالات

به عنوان یک مجله با دسترسی آزاد، چاپ مقاله در این مجله نیاز به هزینه پردازش مقاله (APC) دارد. برای اطلاعات بیشتر به (هزینه پذیرش و داوری مقالات)مراجعه کنید.

هزینه اشتراک

فصلنامه قرآن فرهنگ و تمدن به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

بدنه اجرایی و علمی نشریه

نشریه قرآن، فرهنگ و تمدن دارای یک هیئت تحریریه بسیار قوی است که اعضای آن متخصصان شناخته شده در زمینه های موضوعی مختلف در دامنه موضوعی مجله هستند. اسامی کامل و وابستگی های سردبیر و اعضای هیأت تحریریه در وب سایت مجله ارائه شده است.

معیارهای نویسندگی

همه نویسندگان مشارکت کننده باید واجد شرایط نویسندگی باشند. ترتیب تألیف باید با تصمیم مشترک نویسندگان باشد. مشارکت کافی در کار از اهمیت بالایی برخوردار است.

سیاست های دسترسی باز و حق چاپ (کپی رایت)

مجله قرآن، فرهنگ و تمدن فصلنامه ای با دسترسی باز است به این معنی که دسترسی به تمام مقالات این نشریه آزاد و رایگان می باشد و مقالات پس از انتشار در وب سایت نشریه قابل دسترس خواهد بود. این نشریه تحت مجوز (CC-By 4.0) منتشر می شود و افراد تنها در صورت استناد به مقاله اصلی منتشر شده در این مجله می توانند از مطالب آن استفاده کنند. با ارسال مقاله به این مجله، کلیه حقوق مالکیت معنوی شامل حق انتشار مقاله به نویسندگان خواهد بود، مشروط بر ذکر منبع اصلی مقالات (قرآن، فرهنگ و تمدن) در بازنشر و استفاده از محتوای مقالات منتشر شده در این مجله.

تعارض منافع

از نویسندگان درخواست می شود هنگام ارسال مقالات خود به مجله قرآن، فرهنگ و تمدن از طریق فرم افشای تعارض منافع مشخص کنند که آیا در تدوین مقاله تعارض منافع وجود دارد یا خیر.(برای دریافت فرمها به منو فرمها مراجعه کنید)

ارسال مجدد مقالات

مقالاتی که در فرایند بررسی و داوری رد شده‌اند، مجدداً وارد فرایند بیشتر توسط مجله قرآن، فرهنگ و تمدن نخواهند شد و بنابراین مقالات رد شده نباید مجدداً به مجله ارسال شوند. در صورتی که بازنگری برای مقاله مجاز باشد، به صراحت در تصمیم سردبیر ذکر خواهد شد. نسخه ­های تکراری از مقالاتی که قبلاً رد شده‌اند، بلافاصله و بدون بررسی به نویسندگان بازگردانده می‌شوند.

سیاست های اخلاقی انتشار

مجله قرآن، فرهنگ و تمدن در بررسی و انتشار مقالات، پیرو کمیته اخلاق در نشر (COPE) می­باشد و  مطابق با قوانین اخلاقی که با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.

نویسندگان در زمان ارسال مقاله باید تعهد دهند که مقاله آنها حاصل یک کار پژوهشی اصیل است و در جای دیگری به هیچ زبانی منتشر و یا برای بررسی به نشریه دیگری ارسال نشده است. (اخلاق نشر را ببینید)

قوانین و قراردادهای مربوط به حق چاپ باید توسط نویسندگان رعایت شود.

هر نوع سرقت ادبی غیراخلاقی و غیرقابل قبول است.