انتشار شماره دوازدهم

دوازدهمین شماره فصل‌نامه علمی «قرآن، فرهنگ و تمدن» از سوی دانشکده علوم قرآنی اصفهان منتشر شد. این مجله که در قالب فصل نامه و به صورت الکترونیک انتشار می یابد، پذیرای مقالات علمی پژوهشی اساتید و دانشجویان حوزه و دانشگاه می باشد. در این فصل نامه مقالاتی که به بررسی نقش قرآن و علوم قرآنی به طرق مختلف در شکل گیری و پیشرفت تمدن اسلامی پرداخته باشند مورد پذیرش قرار گرفته است. اساتید، پژوهشگران و علاقه مندان می توانند جهت مطالعه و همچنین ارسال مقالات خود از طریق درگاه الکترونیکی این مجله به آدرس : qcc.quran.ac.ir اقدام فرمایند. لازم به ذکر است فایل مجله مذکور در پیوست این خبر می باشد. این فصل نامه دارای دسترسی آزاد است. فایل PDF متن تمام مقالات منتشر شده در سایت نشریه موجود است می‌توانید به صورت رایگان آن را دانلود نمایند.

مقالات این نوبت به شرح ذیل می باشد:

بررسی رویکرد تاریخی به اخبار یهودیت و مسیحیت آغازین در قرآن و حدیث و دستیابی به نتایج آن با تاکید بر روایات شیعی با نگارش آقای سید حسین بیریایی

مبانی عقلی انگیزه های اخلاقی از نگاه قرآن با نگارش آقایان سید محمدرضا حسینی، یدالله دادجو و خانم ها: ثریا سادات حسینی،معصومه موحدنیا

تاثیر زمینه ی فرهنگی و اجتماعی بر پیش فرض های مفسّر؛موردکاوی تفسیر مفسّران اندلسی از آیات ولایت آقایان:سید مهدی رحمتی،فردین جمشیدی مهر،محمدعلی دولت

فرهنگ و فرهنگ سازهای رفتاری قرآن کریم با نگارش آقای محسن شهیدی

تحلیل زمینه های شکل گیری تفسیر اجتماعی قرآن با رویکرد هم زمانی با نگارش آقایان:روح اله ناظمی،مجید چهری